Pod hvězdným nebem

Pod hvězdným nebem

Anotace: věnováno mým dvěma dcerkám - Aničce a Terezce...

Každý večer u vaší postýlky bdím,

dívám se, jak spokojeně usínáš

Nad Tebou bdím, ve Tvém spánku Tě ochráním,

ve snu Ti hvězdná obloha zazáří

 

Jemně v klidném spánku dýcháš,

Tvá tvář o míru a kráse vypovídá

Pod hvězdným nebem Tě dlaněmi zahaluji,

Tvé sny jsou plné něhy a radosti

 

Měsíční světlo Tvou postýlku osvětluje,

každou noc Ti klid a lásku přináší

Jsem tu, abych Tě ochránila před zlými sny,

Tvé srdce je do snů pohroužené

 

V polích růže snů kvetou,

Tvá duše s melodií nespoutaná hudba hraje

S Tebou jsem každou noc,

s láskou a péčí, abys spala jako anděl nevinný

Autor Misha, 19.03.2024
Přečteno 67x
Tipy 10
Poslední tipující: Frr, Tomcat, o3_gambit, Chane, Paulín, IronDodo, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí