Moje sny a možná noční můry

Moje sny a možná noční můry

Ve snech děláme zakázané věci,

byly to poměrně dost zajímavé noci potom ,co jsme vypili pár deci,

ráno se probouzím a první na co myslím jsi TY,

pověz, jaké budou asi naše další cesty ?

Když společně děláme ty naše píčoviny,

cítím se příšerně dobře..možná díky tomu, že jsem po boku tvém,

je to pro mě ten jeden z nejlepších pocitů, pocit kdy vypnu a neřeším ostatní koniny,

mám díky tobě touhu žít a užívat si s tebou v životě svém.

Autor tinuse, 20.03.2024
Přečteno 60x
Tipy 2
Poslední tipující: Penemue, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí