Osamělá hvězda

Osamělá hvězda

Anotace: Věnováno lásce, ze které jsem se dlouho léčila a vyléčila, pro Milana S.

Byl tak hezký, tak silný,
oči byly jeho náčiním
a úsměv jeho zbraní,
ale přišel jen za trochou zábavy.
Stále ještě cítím ten žár,
který pomalu padá z nebe
a chuť polibku zničeného deštěm,
který mi vpadl do zad.
A teď tuhle divokou válku
tak jako tak házím za hlavu.
Odjakživa jsem tě měla ráda.
Myslím, žes to vždycky věděl.
Je to pravda.
Ale show skončila a je čas rozloučit se.
Schovej se za svůj úsměv,
protože ve skutečnosti jsi osamělá hvězda.
Osamělá hvězda a nevíš, kdo jsi.
Autor Keilanne, 30.03.2005
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí