Zapal mě znovu

Zapal mě znovu

Zase ten tvůj pohled

zarážka dechu

nemám herecké ambice
ale teď se chci předvádět

vlastně v jakémkoliv světle
ve stínu
ve tmě

veď mě

a nezdržuj se
vybíráním cest

půjdu kamkoliv

půjdu po odmlkách
když při pohledu na mě
nevíš co říct

půjdu po skle
kde rozbily se sny

půjdu po hraně
budu se kymácet

ve větru tvého dechu

a nebudu se snažit
zachytávat stébla

chci se topit

budu v tobě topit

Zapal mě znovu
Autor Symbolic, 21.03.2024
Přečteno 77x
Tipy 11
Poslední tipující: Pacik, martinaV, Marten, Psavec, Ophelia81, cappuccinogirl, Chane, paradoxy, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úzasná... vrátím se:-)*

21.03.2024 09:04:27 | cappuccinogirl

Pěkná.

21.03.2024 07:10:39 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí