Maják

Maják

Anotace: Máme maják, je to doják!

Máme maják lásko

Milion oken a parapetů

Na umístění LEGO květů

A spousty dalších blbostí

…no skáču radostí  

Večer ten maják svítí jak na lesy

Takže i sousedi o kus dál v Podlesí

(a taky tchyně)

Vědí, že to tu u nás fakt žije

Nemáme totiž žaluzie (zatím!)

Parapet máme i místo stolu

Kde se sám směješ svým vlastním fórům

(dobře, já taky)

A k pozorováním místních Einsteinů

Srkáme kávu z Dachsteinu

(The Alpinist, 100% arabica)

No prostě Lighthouse family

Dva společenské omyly

Co se teď budou navzájem lákat do tohohle ú…přístavu

Aspoň třiatřicet let

:)

Autor Trinity666, 21.03.2024
Přečteno 53x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Sonador, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí