Káně

Káně

na konci týdne

 

sleduji ptáky

 

lehounce poletující

 

v namodralém vzduchu

 

 

 

žár tvé lásky

 

pálí má křídla

 

když se vznesu

 

moc vysoko 

 

 

 

chceš mít svobodu

 

jako ta myš

 

jež vylezla z důlku

 

a užívá si čerstvého ování

Autor Riscoperdo, 22.03.2024
Přečteno 55x
Tipy 7
Poslední tipující: RadekČ, Marten, Chane, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí