V hlavě

V hlavě

Měl jsem si vzít návleky

proletělo mi hlavou
když jsem se brodil
ve svých myšlenkách

rozhlížím se na
všechny strany
všude se povalují mrtvolky
okrasných chvil

místo světlušek kolem
poletují temnůstky
jak jsem zasel
tak sklízím

vší silou

přepínám

Vidím tě v šatech
i bez nich
čteme si romány
bez knih

podléháme svým osobnostem
pak na ně i naléháme
trochu si pomáháme

slzíme bez smutku
osaháváme se jak slepci

to už ale moc bolí

Vypínám
Autor Symbolic, 23.03.2024
Přečteno 82x
Tipy 15
Poslední tipující: Marten, Marťas9, martinaV, Fany, paradoxy, Sonador, RadekČ, Chane, Psavec, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) líbí Se mi To, bezva :-)!

24.03.2024 08:17:39 | Fany

Ty nikdy nezklameš...

23.03.2024 17:39:11 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí