Rodina

Rodina

Slib, který u oltáře byl řečen
Vzpomínáš na ten večer kdys, byl jí tak rychle svlečen

Okamžik, kdy na svět přišlo naše první dítě
Propojeni oba v lásce komplikované sítě

Dnes už obě velikostí předčily nás oba
Když nám poprvé řekli mámo táto to byla ona krásná doba

Studují nám obě vzorně
Co kdy budou jejich volba, ať se rozhodnou vždy dobrovolně

S mojí láskou po svém boku
Nelituji v životě ni kroku

Jsem tu a vždy budu
Pro ni i své děti.
Autor neptolius, 26.03.2024
Přečteno 68x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, Sonador, Pacik, Žluťák, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Námět skvělý, i zpracování.

26.03.2024 13:56:27 | Admirál

Děkuji moc.

26.03.2024 13:57:31 | neptolius

Krása srdce.

26.03.2024 11:49:29 | mkinka

Děkuji moc.

26.03.2024 11:54:28 | neptolius

Rádo se stalo.

26.03.2024 11:55:28 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí