Ztráta...

Ztráta...

Anotace: Věnováno...Jemu II......

čekám, toužím,
své srdce soužím...
Vrať se mi!
Miluji tě!
Slzy mě pálí,
a v modré dáli.
směješ se s jinou,
všechny sny v jeden splynou.
Bojím se rána,
v srdci krvácí mi rána,
ve dnech jinou máš,
ve snu pak ke mě uléháš.
Miluji tě, slyšíš???
Neslyší, zapomněl,
jediný nádech mi připomněl,
co jsem ztratila,
když jsem tě vlastnila...
Autor Optimistick, 04.04.2007
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí