Probuď mé City

Probuď mé City

Polib mě tak
abych poznal
že jsem jediný

koncový uživatel

Poškrábej mi záda
a neomlouvej se

tvař se tak

že jsi z vášně
neměla jinou možnost

Vyhlaď z mého organismu
vymačkané důvěry
upocené snahy
zavalené srdce

probuď mé City
ve kterém jsem tak rád
vysedával ve dvou

zakukly se do mě
vzejdeš silnější
jen ti to nechci slíbit

na nic nečekej

a polib mě

ještě jednou
Autor Symbolic, 28.03.2024
Přečteno 62x
Tipy 9
Poslední tipující: cappuccinogirl, Marten, Psavec, Žluťák, Chane, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A ty pro ni nezapomeň udělat to samý:-)*
Píšeš skvěle!

28.03.2024 22:40:17 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí