Trpká sladkost bolesti

Trpká sladkost bolesti

Anotace: ...

V mém srdci se trpká sladkost bolesti usadila,

každý den od rána do večera mě tíží

Cestu ven z temnoty hledám,

do té bezedné propasti se neodvážím vkročit

 

Slyším šepot větru,

jak mi do duše šeptá

Každý déšť jednou skončí,

slunce opět začne svítit

 

Hlavu vzhůru zvedám,

i když se strachem třesu

Síla lásky každý kamínek napraví,

v srdci květiny radosti rozkvétají

 

Ve víru života a bolesti nejsme sami,

i tu největší zkoušku překonáme

Drž mě za ruku a spolu vpřed vykročíme,

jedině takto klid a spokojenost najdeme

 

V prach se kameny bolesti rozpadnou,

nádherný výhled na obzor nám zbude

Buďme silní, buďme odvážní, buďme spolu,

s novým svítáním nám život zazáří

 

Autor Misha, 30.03.2024
Přečteno 70x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, IronDodo, Marcone, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí