je mi ochechule

je mi ochechule

pomalý dým se plíží tam kde láska včera

nesouhlasím

zas přáním zbořím šera

je mi ochechule

že jsi cosi chtěla

vezmi si své mořské hrábě
ty modrá pryskyřice

a rozhrň nový asfalt citů na jezera


je mi ochechule

tvé hraní žebra ví

ve vlnách básní hlaď svůj hlad

ale já nic neřeknu

prostě nic nepovím

klidně nechám tvoje srdce …

o che che chá chá
Autor J's .., 31.03.2024
Přečteno 81x
Tipy 19
Poslední tipující: jort1, cappuccinogirl, Iness, Marten, Tomcat, Psavec, IronDodo, Ophelia81, Marcone, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty vole!!! už jen za tu ochechuli S. Tip

31.03.2024 09:46:53 | Marcone

:)děkuji ...jsem rád že se líbí*

31.03.2024 11:49:34 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí