Síla v srdci

Síla v srdci

Anotace: ...

V mém srdci kámen bolesti sídlí,

tiché vzlyky v noci zní

Když slzy po mé tváři sklouznou,

v duši stopy věčné zůstávají

 

Naděje však stále zraje,

jednoho dne zas slunce zasvítí

Síla ve mně jako řeka poteče,

do žil se mi nová energie vlije

 

V srdci mém zápas neustává,

ale věř, že jednoho dne zmizí

Chvíle plné temnoty překonám,

cestu zpět ke světlu najdu

 

I v temnotě nejhlubší jasné světlo víry září,

vede nás skrze tíže a závratí

Nepoddávej se beznaději síla mě nadnáší,

naděje v srdci mém stále jiskří

Autor Misha, 31.03.2024
Přečteno 93x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, IronDodo, Tomcat, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí