Láska- radost či trápení

Láska- radost či trápení

Anotace: vím, pořád dokolečka omílané téma, ale každý na to musí přijít sám, aby mohl procitnout nebo pochopit život jaký je nějak sem měl zas zamyšlení nad láskou

Když dva lidé jsou spolu je to láska
nebo jen v loterii života sázka
kdo ví
kdo na tohle odpoví
já tu odpověď neznám
ani vodítko k nalezení nemám

radost jednu chvíli máš
pak srdce na popraviště dáš
a katem se tvá láska stala
v jediný okamžik ti všechno vzala

krvácíš z desítek ran a myslíš že je konec
čeká tě však ještě bolesti veliký kopec
a pak dlouhé strádání
nad životem svým bádání
jež nikdy neskončí
přesto se s životem neloučí
příjdou další lásky
život provoní nové sedmikrásky
a některých vůně nám přivodí žal
přesto se musí jít životem dál
Autor Sirnis, 04.04.2007
Přečteno 510x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí