Rozbité srdce

Rozbité srdce

Anotace: ...

Rozbil's mi srdce,

z mých prsou to stříbřité lano vysvoboď

Slzy jako vlny z moře proudí,

nikdo je však nezastaví

 

Rozbité srdce mnoho ran utrpělo,

přesto z nadějí a bolestí bije

Jiskřička lásky v temné noci září,

rozbil's mi srdce, vysvoboď mě z té pouti

 

Zázrak jistě přijde,

nový den se zrodí

V milionech střepů nový svit vyjde,

rozbité srdce se nikdy nezahojí

 

Rozbil's mi srdce na tisíc kousků,

poskládám znovu mozaiku z mého já

Rozbité srdce s novým zvukem hlasu souzní,

v němž naděje a síla lásky zní

 

V tichu noci šepot větru zazní,

rozbité srdce svůj klid hledá

V slabém světle hvězd se zhmotní,

v nitru se nový začátek zrodí

Autor Misha, 01.04.2024
Přečteno 75x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, Frr, Tomcat, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tomu, kdo ti rozbil srdce, je to fuk. To je princip nerovnosti v lásce. Jediné řešení je nemilovat, ale zač by to potom stálo.

05.04.2024 09:07:08 | Jan Kacíř

teď jsi mě dojal svými slovy, protože jsou pravdivá, ten, kdo mi rozbil srdce je to úplně jedno, protože mě to dost bolí, ale kdo to rozbité srdce spraví, to nevím...

05.04.2024 19:03:08 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí