Zpívající srdce pod hvězdným nebem

Zpívající srdce pod hvězdným nebem

Anotace: ...

V tichu noci slyším Tvé zpívající srdce,

jako melodie v duši nekonečně zní

Jeho tóny jako ptáci do výše vzlétají,

bez ohledu na špatné časy radost přinášejí

 

Křehké a silné je srdce zpívající,

v sobě nese lásku, co nikdy nezhasne

Rytmus jako bubínky deště znějí,

melodie noci hvězdy ozáří

 

Mé milované srdce dál zpíváš,

Tvá píseň je mým útočištěm

Jsi pro mě důležité,

můj poklad neocenitelný

 

Hvězdy na obloze tichounce září,

jako světélka nás ve tmě provázejí

V nejtemnější noci jejich jas nám připomíná,

že cestu ke štěstí najdeme

 

Stín závoje noci na mou tvář dopadá,

světlo na nebi zhasíná

Pod hvězdným nebem si sny splňujeme,

v srdci našem láska věčně cestuje

 

Nechme vzpomínky a starosti odejít,

pod deku lásky se v klidu schoulíme

Melodie našich srdcí nás provází,

v tichu noci až do svítání

Autor Misha, 03.04.2024
Přečteno 50x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí