Spojení lásky

Spojení lásky

Anotace: ...

V Tvém úsměvu svit slunce svítí,

v Tvých očích se jasná radost odráží

Lásku vždy poznáme,

když to nejméně čekáš

 

V taktu lásky srdce bije,

v němž něžná hudba hraje

Naše cesty se v jedno spojí,

ve Tvé náruči se mé štěstí nachází

 

Štěstí a láska nejsou vzdálené,

společně nekonečnou cestou kráčíme

V každém okamžiku nové cesty poznáváme,

do hlubin duše pronikáme

 

Tvá láska je můj největší dar,

v ní moje srdce najde klid a sílu jít dál

Pod jejím dohledem se svět promění,

s Tebou je moje cesta nekonečně svěží

 

Tvé lásce za každý krůček vděčím,

Tvá láska se mnou pořád je

V jedinečnosti nás spojuje,

Tvá láska jako růže rozkvéte

Autor Misha, 04.04.2024
Přečteno 79x
Tipy 6
Poslední tipující: Tomcat, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí