Miluju miluju miluju

Miluju miluju miluju

Anotace: Jsem moc šťastný

Jen na Tebe můj pohled padá,
jen na Tebe se tak rád dívám.

Tolik krásných slov chci Ti říct,
ale žádné nevyjádří dostatečně to,
co k Tobě lásko cítím.

Nesmírně Tě miluju a milovat vždy budu.
Dřív jsem v lásku nevěřil,
však s Tebou jsem v ní uvěřil.
Autor Hops, 04.04.2007
Přečteno 635x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Naprosto chápu;-)hezká

29.04.2007 09:58:00 | Deriem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí