"Tobě"

"Tobě"

Anotace: krátké vyznání.Díky za komentáře.

Jak mám Ti jenom říct,
že miluji Tě čím dál víc?
Mé srdce se vždy rozbuší,
když se Ti dívám do očí.

Utápím se v jejich hloubce,
když usmíváš se na mně sladce.
Ve snech vídám Tvoji tvář
a vím, že nemáš svatozář.

Já nejsem lvicí salónů,
ani kráskou z románů.
své srdce Ti však ráda dám,
jen pro Tebe ho schovávám!
Autor čertíček24, 04.04.2007
Přečteno 654x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí