"Smutek"

"Smutek"

Anotace: vyznání pro někoho, kdo o něj nestojí. Dík za komentář.

Jak lvice o svá mláďata,
já chtěla jsem se rvát.
Ptáš se, o co, odpovím,
o tvou lásku snad.

Vím, možná vedu marný boj,
však srdci poručit se nedá,
stále v něm cítím nepokoj,
zbraně k souboji si hledá.

Ptáš se, proč mám ráda Tebe,
na to musíš přijít sám!
Máš v pohledu celé nebe,
a přesto mu uhýbám.

Nechci, abys četl v očích mých,
co tak těžko ukrývám.
Schovej si lítost pro jinou,
já lásku svou snad překonám!
Autor čertíček24, 04.04.2007
Přečteno 479x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen se nedej jenom tak..nauč se znát svou cenu a on přijde sám..:-)

04.04.2007 22:50:00 | Radushka

mám podobný problém...a úplně to vystihuje co cítím...moc se mi líbí...

04.04.2007 22:46:00 | Optimistick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí