Rozchod

Rozchod

Nutím se zadržet, necítit,

udusit v sobě

to co mě pozvedá, probouzí 

a žene k Tobě 

Ty už nic nečekáš, jasno máš v sobě 

řizeni skončilo, nic z toho nebylo

nezvlád své role

zahodit, necitit, pohřbít to v sobě 

krutě vše odsoudit, popřít vše dobré

trny jsou do srdce, co pálí a bolí 

dostal jsem od Tebe tolik ran holí

byla jsi nadějí a světlem ve tmě 

nic však z toho nezbylo ve mně

 

Autor Radek779, 07.04.2024
Přečteno 54x
Tipy 5
Poslední tipující: Fany, mkinka, Fialový metal, Žluťák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-( SmuTné, ale hezké, Radku :-)!

07.04.2024 08:20:45 | Fany

Děkuji :-)

07.04.2024 12:54:03 | Radek779

:-)

11.04.2024 10:55:10 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí