Toho večera

Toho večera

Toho večera cestou domů...

Do mrazivé tmy zahalena,
mlhou ukryta pod lampou,
zamyšlený a zamyšlená,
snad bylo něco před pátou.

Kroky zní ulicí ztichlou,
tíha zimy zamrazí,
zpomaluji chůzi rychlou,
když pozdrav Tvůj mě zarazí.

Jako zastávka na znamení,
kterou po cestě nečekáš,
na okamžik slovy propojeni,
když tu správnou chvíli nezmeškáš.

Krátké rozloučení letmé,
úsměv Tvůj, ten vidím stále,
doufat budu, že se zase střetnem,
mrazivou tmou pokračuji dále.

Toho večera cestou domů...
Autor Seegr, 09.04.2024
Přečteno 60x
Tipy 12
Poslední tipující: Chane, Marťas9, Emily Říhová, Frr, Žluťák, Kan, cappuccinogirl, zase já, Pampalini, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí