Symfonie srdce

Symfonie srdce

Anotace: ...

Bicí mého srdce tichounce zní,

melodie lásky ve mně hřmí

Rytmus života neustále bije,

čekajíc na dobrodružství, co přijde

 

V každém úderu srdce bubnuje,

ve vyrušení rychleji tluče

Bicí mého srdce jako orchestr hraje,

hudba lásky ve mně stále zaznívá

 

V temnotě světlo naděje září,

srdce touhy do vesmíru křičí

Úder po úderu se příběh lásky skládá,

do taktu srdce sny ze snáře se sbíhají

 

V srdci mém tóny duše ladí,

symfonie lásky ve vzduchu tančí

Jemné melodie citů hrají,

v životě krásu k srdci přináší

 

V této symfonické souhře

příběh lásky se nocí proplétá

S každým úderem se síla více zhmotňuje,

hudbu srdce poslouchejte, jak vás životem provází

Autor Misha, 09.04.2024
Přečteno 81x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, Frr, Tomcat, Žluťák, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Od srdce... bicí... BUCH BUCH BUCH... oslovilo:-)*

09.04.2024 19:54:11 | cappuccinogirl

tohle mě moc potěšilo a inspirovalo:-)

Srdce prudce buší,
protože asi něco tuší
Hudba lásky v něm hrát nepřestává,
její melodie se už neozývá

10.04.2024 19:00:07 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí