Cesta

Cesta

Tam kdesi v hlubokém lese
Kde moje mysl toho více snese

Procházíme se ruku v ruce
Společné vzpomínky na počátek naší evoluce

Řeka a větru zpěv kolem nás
Procházíme krajem, a to možná i kolem vás

Tóny jarní přírody a slunce zář
Po celý den ukazuje nám svou vlídnější tvář

Až budeme uléhat v noci vedle sebe
Necháme v sobě doznívat to krásné nebe

Polibkem vše zakončíme
Tělíčkem se k sobě přitočíme

Dobrou noc všem lidé dobří
Ať jste nový, nebo věrně modří.
Autor neptolius, 11.04.2024
Přečteno 50x
Tipy 3
Poslední tipující: Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí