Ztracená melodie lásky

Ztracená melodie lásky

Anotace: ...

Mé srdce prudce buší,

protože asi něco tuší

Hudba lásky v něm hrát přestává,

její melodie se už neozývá

 

V jejím rytmu jsem dotančila,

jaká radost mi v srdci zavládla

Píseň lásky v mém srdci skončila,

ticho se nyní ozvalo

 

V mém srdci je pusto a prázdno,

v duši mé se teď nachází dusno

Smutek jako král vládne,

stíny mlčení mě obklopují

 

Kam zmizela Tvá láska, se teď ptám,

ve víru temnot se ztratila

Jako svěží vánek se rozplynula,

po sobě tíživé ticho zanechala

 

Její melodická píseň v duši mé zazněla,

kdy mě její něžná slova hřála

Zpět do času minulých jsem se vrátila,

jen tiché vzpomínky zůstaly

Autor Misha, 11.04.2024
Přečteno 48x
Tipy 3
Poslední tipující: Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí