Hvězdné světlo lásky

Hvězdné světlo lásky

Anotace: ...

Jsi pro mě jako Slunce ve tmě,

ty jsi pro mě jako Měsíc mezi hvězdami zářící

Jako sen, co se mi nezdá,

křídla lásky mě k nebi vznesou

 

V Tvém objetí klid nacházím,

ve dne mi mezi prsty uniká

Jsem už stár a čas mi utíká,

píseň lásky mi tiše zní

 

Jako poutník v poušti,

konec své cesty objeví

Snad Ti jednou řekne,

jak moc Tě miluje, jen on to ví

 

V Tobě svou pravdu nacházím,

mé srdce k Tobě tíhne

Jako rosa večerní na květiny jemně padá,

vůně lásky se ve vzduchu snáší

 

Jako když ptáček se z vejce líhne,

kterak je radost, tak jako já i Ty mě máš ráda

Mé srdce jako slavík zpívá,

v Tobě lásku nacházím, co hranic nezná

 

Jen Bůh se nám do srdce dívá,

jak naše láska je hvězdná

Společně jako dvě hvězdné dvojice nesmrtelné,

naše láska jemně věčně nekonečně září

Autor Misha, 12.04.2024
Přečteno 78x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zkus najít mezi strofami nit , spoj, zestručni a znovu rozděl. Srdce máš plné citu, ale příliš slov. Ale je to jen můj názor, aniž rada, třeba se mýlím. Neber to prosím jako nevyžádanou radu, ty jsou vždy špatné.

12.04.2024 21:33:05 | Matahaja

neberu to od tebe jako nevyžádanou radu, v něčem máš pravdu, ale tohle dílko jsem nepsala sama a zapomněla jsem to připsat do anotace a chci ho ponechat tak, jak bylo napsáno

13.04.2024 19:28:10 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí