Pepa s Máňou jedou na výlet

Pepa s Máňou jedou na výlet

 
Z Pepana krůpěje potu kanou,
chce však mít mašinu nadupanou,
cígo je blbostí, jídlo zbytečností,
maká až promočen je málem na kosti.
Pýchu svou šteluje, má na to znalosti,
našibr šněruje cestu, už má dosti.
Zítra je velký den, vyveze Máňu ven,
s tím, co dnes udělal, je vcelku spokojen...
 
Pepa se oháknul, jak "Černí andělé",
harleye vytlačil z garáže vesele.
Máňa na ksicht kreslí andělský obličej,
vlasy rozpuštěné je její obyčej.
Má bundu z koženky od ségry Boženky
mini a řetízek, stál jí dvě "loženky."
A velkou naději číst lze jí ve tváři,
že se dnešní výlet určitě vydaří
Autor Kozoroh 1, 14.04.2024
Přečteno 44x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, Pacik, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí