Miluj své sny

Miluj své sny

Anotace: Miluj své sny, vždy měj sílu žít, i když osud staví mříž, co stěží dá se obejít. Miluj své sny, ten prostor ti nesmí vzít, bez nich duše slábne, ta krása nesmí odejít. To na paměti měj, přeji si lásku a zběsilý rej....

 

Miluj své sny

Vždy měl sílu žít

I když osud staví mříž

Co stěží dá se obejít

 

Miluj své sny

Ten prostor ti nesmí vzít

Bez nich duše slábne

Ta krása nesmí odejít

 

To na paměti měj

Přej si lásku a zběsilý rej

 

Miluj divoké sny

Jak liány se plazí, chtějí stále růst

Já jsem s tebou a v dešti tančím

Zpívám blues

Barytonem blues

 

V neznámém městě jsi ztracená

A deštěm zmáčená

Do poslední nitě zmáčená

 

Kolik je hodin

Snad ještě písně v přítmí zní

Na snění jsme všichni závislí

Radostně závislí

 

(Hanuš Šparlinek, 13.4.2024, upraveno 16.4.2024)

 

Autor Hanuš, 14.04.2024
Přečteno 49x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí