Vzpomínáš?

Vzpomínáš?

Anotace:

Vzpomínáš?
Ležel jsem tak blízko,
žes cítila můj tep,
když čas přestal plynout.
A naráz nebylo tu nic,
jen já a ty.
Chvíle, co nestačila minout.
Náš pot byl jako lep,
co spojil těla v jedno
bytí bez hranic.
A tlukot srdcí
přehlušil zbylé vjemy.
Okamžik posvěcený
jen naší vlastní láskou
než všechna světla zhasnou.
Vzpomínáš?
Ležel jsem tak blízko.

Autor free.poet, 14.04.2024
Přečteno 80x
Tipy 6
Poslední tipující: Tomcat, Iness, Psavec, mkinka, rybka, girasole
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí