Amore mio - Lásko má

Amore mio - Lásko má

Anotace: Amore mio v překladu znamená Lásko má; věnováno mému nejlepšímu příteli, kterého mám moc ráda

V srdci mém plápolá jasný oheň,

v Tvých očích září něha i vášeň

Tvá láska mě obklopuje jako teplý plášť,

amore mio, mé srdce Tvé jméno tiše zpívá

 

Zář Tvé lásky mě hřeje do nitra,

jako jasná hvězda vysoko na obloze

V Tobě mám velkou oporu,

v Tvé lásce nacházím stálý klid a pohodu

 

Ve Tvé náruči záblesky touhy jiskří,

obejmi mě pevně, amore mio, ať nezhasínají

Ve Tvém srdci se štěstí skrývá,

amore mio, Tvá láska mi naději dává

 

Oči Tvé jsou třpytné jako hvězdný svit,

v nich snivě září měsíční bílý blýskot

V mých snech jsi jako zázrak,

který osvětluje každý můj krok

 

Bez Tebe byl můj svět šedivý,

amore mio, s Tebou se cítím živá

Tvá láska mě každý den provází,

v srdci mém plamen lásky hoří

Autor Misha, 14.04.2024
Přečteno 57x
Tipy 7
Poslední tipující: CULIKATÁ, Frr, mkinka, Tomcat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Užívej:-)

15.04.2024 09:59:35 | CULIKATÁ

užívám plnými doušky:-)

15.04.2024 19:17:50 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí