Šachy

Šachy

Anotace: -

Šachy

Si fantázia, voľný dych
balzam srdca,
svetlo mysli, lásky mojej.
Dýchať, cítiť, ťa chcem
a žiť s tebou vždycky,
všetko, čo v svete mám
nemá žiadnej ceny,
bez teba na tej zemi.

------

Keď si tu všetko minieme,
či sa v nebi zídeme,
či nám nový rozkvitne lásky kvet?
Ak by to malo byť,
že tam by sme sa nemali ľúbiť,
radšej nech neba niet!

------

Oči, oči,
koľko krásy v nich človek zoči,
čisté lásky pramene,
hriešne plamene,
priepasť citov zakliatych,
denník spomienok zaviatych,
more krásnych žiadostí,
zmätok i radosti,
do srdca sa vpíjate,
ako hady sa zvíjate,
lásku kriesite k životu,
búrite krv, rušíte samotu,
plaché divé labute,
och, zmilujte sa, milujte!

 

 

Autor IronDodo, 14.04.2024
Přečteno 56x
Tipy 17
Poslední tipující: Anfádis, jort1, RadekČ, Pacik, Marťas9, Tomcat, Iness, mkinka, Psavec, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká... ST

15.04.2024 07:16:56 | Marťas9

Je nádherná... od prvního do posledního písmenka... celá má sílu lásky, ale přesto ten poslední řádek...je-pro mne-nejsilnější
Úžasně jsi napsal, příteli, krásnej večer přeju:-)*

14.04.2024 21:55:06 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí