Oči ukrýváš

Oči ukrýváš

Oči ukrýváš za pěnou,
plých sklenic všedních dní,
hrátky ticha s ozvěnou,
vzduchem kolem stále zní.

Oči ukrýváš za pěnou,
za šálky temných, černých káv,
Tvou vůni jasně neměnnou,
nevidím - však rád bych na ni sáh.

Oči ukrýváš za pěnou,
jenž na povrchu horké vody lpí,
mysl tajemně zasněnou,
hádanka, v které se snažím číst.

Oči ukrýváš za pěnou
však úsměv Tvůj zahalen není,
vést konverzaci nesmělou,
od soumraku až po rozednění.
Autor Seegr, 15.04.2024
Přečteno 70x
Tipy 13
Poslední tipující: Veru, Psavec, Pacik, CULIKATÁ, Žluťák, Tomcat, IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oči jsou brány do duše. Krásná.

19.04.2024 20:07:32 | Veru

Úsměv na tváři je někdy také hádankou... super, že nezahalenou:-)**

15.04.2024 15:58:05 | cappuccinogirl

Moc hezká, jemná.

15.04.2024 09:49:58 | CULIKATÁ

veľmi pekná

15.04.2024 00:43:04 | IronDodo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí