zahleděná romance

zahleděná romance

střetli jsme se u přihlašovací desky

clonila jsi zády a před sebou mobilem

zahleděná

klidně si běžte

a je po mně

odťukla jsi cosi na displeji

a už sedíme u stolu v čekárně

letmých pohledů

víme o nich ale míjíme je zastření

tak hezké dlouhé vlasy zčesané
jdoucí rovně od spojení
až na dívčí ramena
v růžové mikině
jsem ještě neviděl

máš číslo 123
a já 122

připadám si jako bych tě předbíhal


vstáváš ze židle

ano

a mluvíš slovensky
zase nějaká čísla pro ženy

do mobilu

pár kroků ode mne

a už zase sedíme a míjíme pohledy

klienti přichází
a jsou hned na řadě

bliká červené sto devatenáct

klient 119
je i vyvoláván

i my
rozhlížíme se
aspoň máme příležitost nesměle
zjistit
dívání

promluvíš první
že to dneska trvá

ano...
máme štěstí
a vy také půjdete do těch krajních dveří?
ptám se

nevím
já minule byla u těch blíž kde je dovolená

odpovídá mi česky
a já jako bych nerozuměl

chtěl jsem říct
dám vám svoje číslo

ale teď nevím kam jdete



á už jste na řadě...

odpovídám zahleděné jen ano a klopýtavým posunem se ztrácím do dveří
Autor J's .., 15.04.2024
Přečteno 70x
Tipy 20
Poslední tipující: Květka Š., Sonador, Ophelia81, IronDodo, Pampalini, Iness, Anfádis, Psavec, jort1, RadekČ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výstižné

15.04.2024 15:33:54 | jort1

prostě takové dnešní dopolední očekává ní a ...

15.04.2024 16:19:14 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí