Pouto vzpomínek

Pouto vzpomínek

Anotace: ...

V okamžiku, kdy se srdce zastaví,

jako zastavené hodiny v dlani

Ticho se rozléhá v mé duši,

vzpomínky ve vzduchu tančí

 

Když se srdce zastaví, duše tiše vzpomíná,

na lásku, co jako hvězdy na nebi září

Vzpomínky jako květiny ve vánku vzhlíží,

slzy jako déšť na okenním parapetu stékají

 

V srdci prázdné místo zůstalo,

kde kdysi radost byla

Kde naděje rozkvétala a lásky plamen hořel,

kdy se zdálo, že štěstí mám

 

Když se srdce zastaví, příběh končí,

v paměti vše krásné zbylo

V duši plamen lásky nikdy nezhasne,

lásku v nás nikdo nikdy neuhasí

 

Srdce ve věčném taktu klopýtá,

i když se zdá, že vše je ztraceno

Ve chvíli, kdy se srdce znovu rozbuší,

v Tobě nový začátek mého bytí se nachází

Autor Misha, 16.04.2024
Přečteno 53x
Tipy 4
Poslední tipující: IronDodo, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí