Zašívám

Zašívám

Anotace: Romantika 2024

Mám nitě štěstí
a ladně po Tvé dlani sviští.
Jsi nitrem nejbohatší
a klín zná Tvé slasti.

Přichází něha ve vyobrazení.
Žádný kýč bez ceny.
Jsi umělec můj
a sladíš medem mé dny.

Jsi křišťál,
co míchá osud můj.
Cit řekl.
Buď můj.
Na chvilku
do řádku si sebe namaluj.

Možná jsem stínem či rozbouřenou řekou.
Jsem divoká a čerti mnou šijí.

Pusa letí
a kam si prostě vyber.
Najdeš mě nahou v cíli.
Ta co na Tebe myslí
a o ní všechno víš.

Jsem tady roky,
jako vstřícný smích.

Občas jsem chameleon,
co mění akordeón,
či pozice nálad.

Víš, ale tam někde daleko
v té hloubce duše
cítím,
že mě máš rád.

Tak to je moje miluji
a lásku cikád
nech si plát.

Tajemství je náš hrad.
Autor mkinka, 17.04.2024
Přečteno 65x
Tipy 28
Poslední tipující: Misha, Paulín, Marťas9, Tomcat, IronDodo, Psavec, kozorožka, J's .., Jan Kacíř, Ondra, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je super. ST.

17.04.2024 20:35:12 | Paulín

Jsem ráda že se básnička líbí a mám radost.

17.04.2024 20:47:42 | mkinka

je fajn šít s čerty

17.04.2024 10:59:46 | jort1

Děkuji.

17.04.2024 11:01:21 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí