Stopy našich citů

Stopy našich citů

Anotace: tuto báseň jsem složila s mým nejlepším přítelem...

V tajnosti před sebou máme jen lásku jeden k druhému,

bez hranic a podmínek, něžně se k sobě ve tmě skloníme

Jsi jako živý sen a nechci, abych se probudil,

ve Tvé blízkosti život nový smysl získává

 

Milovat a vášně své, jen Tobě věnuji a Ty zase své,

jenž mi všechny touhy splňují

Spojení, které nepotřebuje slov, jen citů plné řeči,

v tichu srdci tančíme v bezpečí

 

V Tvých očích vidím zář, co mě oslní,

Tvoje láska je mou největší radostí

V ní nacházím přístav v bouřlivém moři,

kde společně plujeme na obloze hvězd

 

Představuji si Tě jako obraz na plátně,

kde jako malíř maluji geniální podobiznu mé lásky

Každý tah mého štětce cítím,

jak se dotýká plátna i Tvého těla

 

Jako, když já i ty si to samé chtěla,

v našich srdcích vroucí a něžná melodie bije

V barvách nasleduješ hloubku mého srdce,

v obraze zůstaneš, stále se nebudeš ztrácet

 

Naše vzdechy až do hlubiny naší duše zněla,

tichou nocí se až do nebes ozvala

Hvězdnými paprsky se do vesmíru otiskla,

ve vzduchu jako tajemný šepot pravdy zazněla

Autor Misha, 17.04.2024
Přečteno 65x
Tipy 4
Poslední tipující: IronDodo, Frr, Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí