Ticho

Ticho

Anotace: Romantika 2024

Možná jsem průkopníkem
prastaré telepatie.
Je lepší navštívit Tě
než mluvit
do němého přístroje.
Vzdálenost nerozděluje.

Miluji Tě.
Pst.
Ruka hladí.
Raduje se šíje.
Přijetí
i z dálky hřeje.

Jsem na chvilku
táhlá ozvěna,
co dobré rozsévá.

Odchází šrám
od těla.

Já vím dnešní doba je těžká.
V zátiší křivých obvinění
jsme spolu
a nic se nezmění.

Siréna ať piští.

Střemhlav v koutku
zříme jedno zrno,
co v hloubce je
předurčeno.

Svatá jest naše naděje
a cíl úsměv,
co ledy roztaví.


Ať jsme, kde jsme.

Je a je.
Oboustranná terapie.
V živé knize ráje.
Autor mkinka, 18.04.2024
Přečteno 57x
Tipy 26
Poslední tipující: Pacik, Anfádis, Žluťák, Pampalini, jort1, Pablo Kral, Marťas9, Misha, Paulín, IronDodo, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásné. ST.

18.04.2024 18:54:51 | Paulín

Moc a moc děkuji. Mám velikou radost. Snažila jsem se napsat něco a mám radost, že příjemně potěšilo a přeji hezký večer.

18.04.2024 18:55:40 | mkinka

Když ruka hladí....
Prstoví terapie...
;-)*

18.04.2024 10:36:11 | Tomcat

Ano terapie duše.

18.04.2024 10:47:04 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí