Šepot citů

Šepot citů

Anotace: tuto báseň jsem nenapsala sama...

Do reality už se mi nechce vracet,

kde pravda ze snů je krutá

Raději ve světě našich snů zůstanu,

kde všechno je možné, kde se láska naplňuje

 

Nechci se probudit, sen se mi stal realitou,

realitu nenazvu pravdou, ale lží

V této magické iluzi, kde láska vládne,

jsem šťastná, že mohu Tvoji lásku skládat do básně

 

Probouzím se, ať chci nebo ne,

slzy má víčka zaplnily

Konec lásky mi prozrazuje,

jak je moje snová láska skrytá

 

Za temným pláštěm touhy se skrývá,

vzpomínky jako stíny hvězdným nebem létají

Horká zástupná zář mého srdce zhasíná,

bez Tebe jsem jenom stín, cos mou silou vášeň rozbila

 

Jako vánek mě Tvá láska hladí,

kde není faleš ani jiná maska

V Tobě domov a klid nacházím,

s Tebou naplněná štěstím a klíčem k mému nitru,

kde sídlíš Ty

 

Jsi jako magnet nesplněných přání,

kde mé a Tvé srdce držíme v dlani

Spojeni nitkou osudu a lásky,

v Tobě objevuji vše, co si přeji

Autor Misha, 18.04.2024
Přečteno 67x
Tipy 6
Poslední tipující: Pacik, Žluťák, Tomcat, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí