Jestli to stačí

Jestli to stačí

Já mám svaly
ať už jsou jakkoliv unavené
nebo před světem ukryté

mám své sny
které by mohly být odvážnější
nebo bych si je mohl častěji plnit

mám své city
co se jako holky na molu předvádějí
nebo jako beztarostní kluci flákají

mám své vzdušné zámky
stavitel bez povolení
milovník vnitřních slavností

mám i jiné zámky
co mě ochraňují před východem
svými západy

mám své nedostatky
co jsou pro můj život dostatečné
a co pro ten tvůj

lásko?
Autor Symbolic, 21.04.2024
Přečteno 52x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, J's .., martinaV, IronDodo, Sonador, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí