Zamyšlení

Zamyšlení

Anotace: ...příliš mnoho otázek...

Jaké to je?
Ztratit něco co nemáš?
Jaký on je?
Pocit, že něco postrádáš?
Zas bolí to?
Však co je to za bolest?
Jen slíbí to?
Padl si na její lest?
Řekneš jí to?
A bude to význam mít?
Je ti líto?
Vážně s ní bys chtěl jen žít?
Miluješ ji?
A je to láska pravá?
Opustíš ji?
Vzniká jizva krvavá?
Jen políbit?
A stojíš ji fakt za to?
Jen pohladit?
A máš vůbec na to?
Jen dýchat s ní?
Zapomeneš někdy na ni?
Při svítání?
Budeš ji dál držet v dlani?
Neutečeš?
Když je to taková kráska?
Co vlastně chceš?
Je to chtíč a nebo láska?
Autor Kain de Amedha, 05.04.2007
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

!!!Děkuji všem ^^ ...yours KA!!!

12.04.2007 00:26:00 | Kain de Amedha

Napadite , pekne.

12.04.2007 00:14:00 | carodejka

Tedy ty otazníky jsou opravdu těžké..Musela jsem se hodně brzdit při čtení. Ale je to podle mě zajímavé a originální.

05.04.2007 13:07:00 | Portobella

Tohle je jiný kafe (moc pěkné)

05.04.2007 12:34:00 | rosandr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí