Srdce v toulání

Srdce v toulání

Anotace: ...

Chci, abys věděl, že jsi ten,

kdo mi pokaždé rozzáří den

Chci cítit Tvůj horký dech,

Tvoje prsty v mých vlasech

 

Nepřestanu Tě milovat,

nejen v mých snech

V mém srdci budeš navždy,

jako svítání ve stromech

 

Láska Tvá nikdy nezemře,

vzdálenost nás nerozdělí

V myšlenkách se k Tobě toulám,

na Tebe myslet nepřestávám

 

I když nás život zkouší,

všechny překážky zvládneme levou zadní

Tobě mé srdce patří,

bez Tebe by bylo ztraceno

 

Skrze bouře i krásné sluneční dny,

k Tobě se znovu ráda vrátím

Naše láska jako plmen v noci jiskří,

pro lásku Tvou jsem stvořena

Autor Misha, 24.04.2024
Přečteno 72x
Tipy 4
Poslední tipující: Paulín, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí