Nasýtený

Nasýtený

Anotace: -

Nasýtený

Hlad po láske, ku mne prišiel, ako hosť
veľa krát takto hlúpnem
do píšťaly bez zvuku fúknem
krútim sa ako psí chvost.

Do prázdna hľadiac
na udici času sa trasiem
chytený, bez lásky mriem
chcem stále viac a viac.

Nad kúskom bláznivého šťastia,
čo splnené nikdy nemohlo byť
chcem nemožné s možným zasnúbiť
hodiny ráno hlásia.

Biedu dňa, biedou zalátam
úsmev by som ešte zvládol
nad čiernou kávou rukou mávol
života sekundy nerátam.

Nad dymom vidín ohňostroja
mi v zraku iskra ostala
prebúdzaš ma i, keď si ospalá,
kde je láska tam sme obaja.

 

Autor IronDodo, 28.04.2024
Přečteno 49x
Tipy 22
Poslední tipující: Marťas9, RadekČ, Fialový metal, Psavec, Kan, Anfádis, Ondra, Ophelia81, martinaV, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké ST

29.04.2024 07:01:43 | Marťas9

Nad dymom vidín ohňostroja...
i to jde dát to do děje změnou jediného písmenka ... :) pěkné probuzení*

28.04.2024 09:01:20 | J's ..

ďakujem peknú nedeľu

28.04.2024 08:49:55 | IronDodo

Já děkuji za milé přání a možnost čtení

28.04.2024 08:51:44 | mkinka

St

28.04.2024 08:49:05 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí