Keď láska vzplanie nám

Keď láska vzplanie nám

Anotace: -

Keď láska vzplanie nám

Keď láska vzplanie nám
a očné viečko zvlhne
pripnem drahokam
na tvoje srdce smutné.

Keď láska vzplanie nám
a mesiac nás budí
živej vody dám
tvojej smädnej hrudi.

Keď láska vzplanie nám
a bozk bude mať rýchlosť strely
ja ti ho zľahka dám
na tvoje bôľne pery.

Keď láska vzplanie nám
a očné viečko zvlhne
chcem byť s tebou sám,
kým láska vzbĺkne.

Autor IronDodo, 28.04.2024
Přečteno 53x
Tipy 18
Poslední tipující: Marťas9, RadekČ, Fialový metal, Psavec, Kan, Anfádis, Ondra, martinaV, Žluťák, Chane, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkné.

28.04.2024 09:55:14 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí