zas jenom*

zas jenom*

zas jenom pošetile s představami
leháme do vonných postelí

jsme na louce

spolu

ale sami

já mám neděli a ty už pondělí


zas jenom nehmotné doteky
co stébla tlačí se do sukně
a pozoruješ mraky

já ještě zimuji jak motýl

nevzbuď mě

blíží se polibek

jsi už

a já se držím s pátky

zatímco ty už sníš o středě

spím

tvá pleť zas nezebe

a já mám sen ze zmrzlin


jdeme dál


oba se nadechujeme říct že na louce se nic nestalo

už slovo visí ti na řasách

a vtom objímáš tak pevně
jako by něco znamenalo

že za chvíli budu ti říkat lásko z hvězd
Autor J's .., 28.04.2024
Přečteno 79x
Tipy 24
Poslední tipující: jort1, IronDodo, martinaV, Marťas9, Chane, Iness, Sonador, Kan, Žluťák, RadekČ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

měl jsem rád pátky

01.05.2024 11:11:46 | jort1

Hřejivé.

28.04.2024 15:33:52 | mkinka

Snad znamená...:-)*

28.04.2024 15:18:37 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí