Bezpečí Tvé lásky

Bezpečí Tvé lásky

Anotace: věnováno mé tajné lásce...

Jsi můj bezpečný přístav,

kde mi žádné nebezpečí nehrozí

Tvá láska můj život radostí oblaží,

v Tobě vše, co potřebuji, nacházím

 

Jsi světlem v temnotě,

když se cítím sama a ztracená

Tvá láska mě jako sluneční paprsek hřeje,

z mého srdce zimu a chlad zahání

 

Ve dne v noci jsi můj anděl strážný,

který mě před vším neblahým chrání

Tvá přítomnost mě láskou naplňuje,

jako jasná hvězda na nebesích se blyští

 

Tvoje láska mé srdce rozhoří,

jako plamen vášně v noci září

Tvá láska mi sílu a odvahu dává jako zázraky,

společně překonáme všechny překážky

 

Ve Tvé náruči klid a lásku najdu,

co mě jako oheň rozpálí

Tvé objetí je mým útočištěm,

kde se cítím chráněná a milovaná bez zábran

Autor Misha, 29.04.2024
Přečteno 73x
Tipy 6
Poslední tipující: IronDodo, Paulín, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí