Hojdačka lásky

Hojdačka lásky

Anotace: kolotanie VÍRENIE napríklad: vriaca voda


Hojdačka lásky

Hojdačka lásky do všetkých strán húpa
v žilách vrie, kolotá 
raz klesá, raz stúpa
pláva k svojmu prístavu, inokedy stroskotá.

Scenár času z krvi prílivu
mysľou morských vĺn a búrenia
našiel som ťa láska svet môjho objavu,
ako krásny kvet z malého semena.

Iba v láske máš kde zveriť city,
čím sa viac dáva, tým sa viac dostáva,
dušu jasnú silu v žití,
jedno, ako ruka ľavá a pravá.

Ticho vôkol nás, ukrývame sa v čase
ty si za mnou i pri mne
pastier po hviezdnom nebi ovečky pasie
tam sa túlim k tvojmu srdcu úprimne.

So mnou plače, so mnou sa raduje
maľovaný kvietok na papieri
májom svojim ma posväcuje
k nekonečnej láske mieri.

Život sa valí, ako rieka
moja milá, mladá, krásna
ráno si úsmev oblieka
láska v láske je šťastná.

Autor IronDodo, 01.05.2024
Přečteno 52x
Tipy 16
Poslední tipující: Psavec, Frr, Dejvis, Jiří I.Zahradník, mkinka, jort1, Žluťák, Tomcat, Anfádis, Chane
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

uhojdán...

01.05.2024 10:57:21 | jort1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí