Houslová partita...

Houslová partita...

Melodie zní v tobě,

Při nádechu se na chvíli zastaví...

Neříkej mi všechna tajemství,

jsem jen stín ve tvém okně,

iluze živých snů.

 

Jsem duch... notových čár,

co trhají srdce a hned jej vzkřísí...

Napsal jsem báseň pro Tebe...

pokropen vodou svěcenou...

Čteš to jako hudbu.

 

A proto v tobě zní melodie,

jako ozvěna ozvěny.

Partita, tajemství lásky.

Kterou jsme hráli v noci

půl hodiny před ranním svítáním.

 

♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫♥ ♫ ♥ ♫ ♥ ♫

 
 

 

 

Autor Tomcat, 01.05.2024
Přečteno 70x
Tipy 18
Poslední tipující: mravenec, Vivien, Chane, Marťas9, Alala, IronDodo, Frr, Jiří I.Zahradník, Psavec, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně zní...

01.05.2024 19:59:39 | Alala

Moc dík ;-)

01.05.2024 20:00:55 | Tomcat

Dík;-)

01.05.2024 11:50:01 | Tomcat

Rádo se stalo a zdravím z Polabí.

01.05.2024 18:06:49 | mkinka

Líbí

01.05.2024 11:30:04 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí