Lucinka

Lucinka

Strom z lásky, jak stvořený
Být v tobě řádně v pravdě vnořený

Cítit každý tvůj dotek něhy
Proplouvat a obrážet společné břehy

Líbat tvé sluncem zalité tělíčko
Šeptat ti do ouška ty mé krásné zlatíčko

Utápět se ve tvé dokonalé kráse
Ztratit se v tom kouzelném čase

Jednoho dne ohlédnout se zpětně
Usednout a dětem říci vše kompletně

Spolu dozrát jako víno
Život pestrý plný chuti, kterak to kapučíno

Uléháme navždy vedle sebe
Spolu nás doufám, čeká i to nebe.
Autor neptolius, 01.05.2024
Přečteno 45x
Tipy 4
Poslední tipující: Tomcat, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí