Kompas lásky

Kompas lásky

Anotace: věnováno mé tajné lásce...




Jsi mou tajnou láskou,

o které nemá nikdo zdání

Ve Tvé blízkosti jsem jako pták,

jejíž píseň jemně a ladně zní

 

Tvá slova jako letní vánek po duši pohladí,

v srdci nesmazatelnou stopu zanechávají

V hlavě se mi myšlenky rozbouří,

v srdci mém nové touhy probudí

 

Jsi má síla, která mě vpřed pohání,

s Tebou mi připadá, že vše ožívá

V mém těle se vášeň jako oheň rozhoří,

všechny pochybnosti spálí

 

Záblesky Tvé  lásky jako hvězdný déšť moje obzory rozjasní,

ve tmě noci jsi mým světlem, co mě provází

S Tvými pohlazeními se světlo všude rozlije,

v Tobě jsem nalezla lásku nepoddajnou

 

Tvá láska je mým kompasem,

bez Tebe bych se ztratila

V Tobě správný směr nalézám,

bez Tebe bych byla jen ztracený stín, který se toulá

Autor Misha, 01.05.2024
Přečteno 68x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, cappuccinogirl, Žluťák, Tomcat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z nahrávky mám radost, ráda jsem si poslechla:-*

01.05.2024 20:16:46 | cappuccinogirl

milá kapučinko, jsem ráda, že jsem ti udělala radost:-)

02.05.2024 19:03:55 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí