Stěny

Stěny

Já tu sám
A Ty tam sama

S Tebou teplo večera
Se mnou zima rána...
...o svůj půvab ohlodána

Ve filmu se střílí
A v řadě na oběd řeší se brigády
A po večerech
Nade mnou
V bytě na míle vzdáleném
Však přec jen pár stop ode mě
Se krade noční poklad
A do srdcí
Se vkrádá strach
A vášeň
Kéž ty stěny steny stíní...

Já tu sám
A Ty kdes sama

U mě chladný večer
Táborová noc...
...kéž bych tam zas byl...
...bez starostí, u potoka...
...o líbání snil...

Já tu sám
A Ty tam sama

Se mnou chlad
A ve mně drama...

...absurdní

Autor Roser, 01.05.2024
Přečteno 68x
Tipy 8
Poslední tipující: Rozmarýna, IronDodo, Fractura cordis aperta, Žluťák, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně líbí a zdravím.

02.05.2024 09:11:00 | mkinka

Děkuji moooc, Jití (-:
Taky zdravím Vás i Mkinu (^-^)

02.05.2024 09:13:50 | Roser

Moc se mi líbí :-)

02.05.2024 09:05:37 | Fractura cordis aperta

A to mě těší, zlomeninko

02.05.2024 09:14:06 | Roser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí